Sunday, March 29, 2009

twilight owh twilight

besos to everyone

jojo tak kisah la kalau ada orang cakap movie ni macam biasa jek ke or tak best ke yang PENTING jojo suka giler dengan movie ni.

buat masa ni kalau tak silap jojo, dah lebih 7 kali jojo dok ulang cerita ni. hahahahaha...giler aaa [ni nak sambung lagi ni. nak upload dalam pendrive jojo so that jojo boleh transfer ke pc jojo@office] :P

bunny punyer la tension jojo dok layan cerita ni. dia kata movie ni biasa jek. bagi dia biasala tapi bagi jojo, watak edward cullen tuh sungguh mengagumkan tau.

percaya atau tidak...jojo sememangnya suka dengan cerita2 macam love story ni. before this jojo pernah dok ulang cerita a walk to remember, cinta pertama (indon) and banyak la. kebanyakkannya movie indon la. sebab macam sweet jek.

tapi...cerita twilight ni memang lain sikit. sebabnya...this girl jatuh cinta dengan vampire! owh my god! sungguh menakjubkan ok vampire bercinta. hahaha...

saya sungguh suka dengan watak edward cullen yang over over protective itu. and cara dia pandang that girl. perghhh...tersentuh hati saya.

beg twilight. ada 2 lagi. bunny yang kasi sebab dia dapat free. sebenarnya masa jojo dapat beg ni selamba jek jojo campak dalam almari kan. jojo siap cakap lagi dekat bunny...

"beg apa jek ni? tak cantik langsung!"

perghh berlagak sungguh. sekali baru2 ni bunny ada dvd twilight. masa tuh punyer la kebosanan so jojo pun layan jek la. sekali...owh tidak!!! saya suka cerita ini. kalau you guys tengok wajah jojo masa ni confirm kena gelak. penuh perasaan tuh...

bila dah tengok cerita ni, dengan segera jojo selongkar balik almari jojo and cari beg ni. nak pakai untuk letak barang2 baby bila nak keluar. hahahaha tak pasal2 jojo kena gelak dengan bunny.

nak menunjukkan lagi sekali jojo taksub dengan twilight...

wallpaper dekat pc jojo@office. giler semangat. dulu wallpaper jojo gossip girl but now sudah tukar ok. twilight!

ingat nak buat dekat laptop juga tapi bunny marah. dia kata habis semua tempat ada twilight kan.

tempat ketiga yang ada kena mengena dengan twilight ialah...cd lagu dalam kereta jojo. ost twilight! dah beberapa hari jojo dok ulang lagu tuh jek:D telinga bunny dah naik pekak dah dok dengar lagu tuh jek kan:D

p/s: bukan jojo sorang jek 'gilerkan' edward cullen ni. elly pun sama:D siap cakap lagi nak jadi 2nd wife edward kan hehehe kalau nak tau macam mana gilernya elly ni, tengok la status dia@fb.

hugs and beso





1 comment:

Colors Of My Life said...

U r so right about that.
lantak la ape org nak ckp about Twilight..to me I love this movie so much, walaupun terlewat sket la tgk kan.
I watched this pergi balik europe trip haritu, betapa la aku taksub ngan citer ni.
Siap gila2 cari the twilight saga n the ending sgt2 seronok.
Puas hati aku!!