Friday, August 6, 2010

seronoknya dia...

recently Rk ada beli pc baru memandangkan lappy dia macam dah ala2 nazak jek kan

kenapa jadi nazak?

well tanya la si kecik tuh apa dia dah buat kat RK's lappy

asal free jek lappy tuh confirm lil ballerina datang dekat and menari atas lappy tuh. siap tertanggal semua keypad dia. jenuh ok nak pasang balik. silap pasang dah tekan huruf lain keluar huruf lain. nak marah pun memang RK tak sanggup la kan jadi redha jek la**cuma kalau saya yang menari atas lappy tuh confirm kena hantar balik rumah mak :P**

alang2 nak beli baru and memandangkan lil ballerina pun semakin mengganas jek, RK decided beli pc aja. kalau ganas pun confirm keyboard jek hancur haha memandai jek statement ai

tapi belum apa2 dah ada orang lain rasmi dulu...


tengok!

sedap jek dia main game chuggington dia. mentang2 la sekarang ni dia dah pandai pakai mouse tuh. cantik jek cursor dia berjalan kan**part dia dah pandai pakai mouse ni pun saya boleh meleleh air mata ok**

padahal masa ni mummy and dad dia tengah tunggang terbalik mengemas kat belakang tuh. kononnya nak setup new workstation for RK tapi nampak gayanya macam dah jadi workstation si kecik ni. pantang bukak pc mesti dia melulu dulu

nasib baik la dia tak berkenan pada netbook mummy dia. sebab kecik sangat! hahaha selamatt....

2 comments:

NiRa said...

ehhh....dia tak try lagi netbook tu, kalau dah try, gerenti dia akan usung kemana saja dia pergi, educated toddler with lappy...kihkihkih

jojomy said...

owh tidakkkkkkkk
nanti mummy dia pulak yang menangis :D