Monday, May 9, 2011

Happy Mother's Day!

last saturday ada date dengan my gynae. punyer la lama tunggu coz ada sorang patient ni nak operate on that day. macam seram jek dengar dia dok borak dengan nurse kat kaunter sambil nak book bilik. haish!

after check-up, went to ampang park. RK ajak lunch@cozy corner. lamanya tak makan kat sini. dulu my family suka makan kat sini coz semuanya enak2 bangat seh

oh ya this lunch adalah untuk mother's day:) sangat happy sebab ibu mengandung ni mengidam nak makan steak kat sana. sizzling beef steak

after that lepak at my mom's place coz RK ada meeting kat the curve. and guess what?

dia belikan...


baskin robbins ice cream cake

yeaahaaa sangat suka sebab mengidam ini jugak **ada kawan RK cakap saya tak pregnant pun dok ngidam jek kejenya :P**

orang yang celebrate mother's day ni makan sikit jek tapi si kecik and her pak su pulak makan lebih2 kan. habis licin ok!

1 comment:

CutieIntan said...

happy mothers day to you