Tuesday, November 18, 2008

bz...........

besos to everyone
bz bz bz...
  • jojo kena settle semua hal yang berkaitan dengan my previous car coz this coming friday jojo dah boleh ambil my new car [sepatutnya khamis tapi boleh la kan salesman tuh ada hal. ish dia tak tahu ke yang jojo ni asyik la kecut perut drive kereta yang ada sekarang ni].
  • lepas jek bos balik daripada jakarta terus dia kasi kerja yang menggunung pada jojo. jojo terpaksa 'slow' kan sikit untuk settle kerja2 tuh coz ada di antara kerja tersebut memerlukan jojo ke putrajaya. maybe next week la jojo pergi. kalau nak pergi dalam this week memang jojo boleh tersangkut la tengah jalan. tak nak!!!
  • my boss nak cari staff baru. EVENT EXECUTIVE. memerlukan segera. kalau boleh start kerja by next week. aiyaaa camner jek. jojo baru nak advertise. boleh jek sebenarnya jojo start advertise esok tapi macam hari ni boss tak masuk office lagi kan. nak minta dia sign kan cheque for payment lagi. kalau thru internet senang jek tapi thru paper? kena tunggu hari mana yang free. hmmm...kepada sesiapa yang berminat boleh la email terus kepada jojo or syruzcorp@gmail.com
  • to khalil, nanti aku tolong ko settle problem ko ok? sorry sesangat tak dapat nak layan ko dekat YM. ko just tunggu jek ur gf tuh habis exam then baru la ko kacau dia. aku pun tak berani nak kacau *****. sabar je la k. kalau ada jodoh tak kan ke mana.

hugs and besos

No comments: