Saturday, November 8, 2008

family dinner@PanPacHotel

besos to everyone

wednesday::5 nov 2008

i had a great nite dinner together with my family. bukan senang tau kita orang satu family nak gathering macam ni coz my 1st sis and her hubby sememang jarang balik ke malaysia. so bila diorang balik ke sini, macam meriah la family MY. and off course..my dad adalah orang yang paling happy sekali bila dapat jumpa dengan semua anak dia and in laws:D

bila dah berkumpul macam ni, mula la macam2 gossips and talks yang keluar. kalau bab menyakat tuh jangan cerita la. my 2nd BIL memang suka menyakat semua orang especially my lil bro. itu wajib!




my 2nd sis. abit crazy sikit:D memang habit dia macam tuh. selamba. itu nasib baik her hubby ambik pic dia. kalau tak maunya my BIL tuh join sekali kan. silap hari bulan diorang pulak yang perform dekat situ kan.










me! jojo pun nak jugak bergambar dengan diorang ni. cuma jojo malas nak berdiri sebelah diorang jek:D











omg! cuba la lihat saya. sungguh la membesar dengan sihat kan. i'm bigger than my BIL! lupa pulak nak tarik nafas kan before ambik pic tuh [ada perbezaan ke kalau tarik nafas huhuhu]









kalau orang lain makan main course dulu tapi jojo suka makan desserts dulu haha









my 1st BIL sungguh la terkejut dengan pemakanan jojo kan. dia kata orang baru sekali ambik jojo dah berkali2 menyental makanan dekat situ kan. siap boleh lawan makan dengan my 2nd BIL tuh hahaha sorry la...bab buffet ni memang jojo suka sangat. dulu masa berdua jek dengan bunny, memang kerja kami menyental buffet sahaja. macam2 hotel la kami try kan. tapi sekarang bila dah ada lil ballerina, kami lagi suka buffet di rumah saja:D

okla...for more pics, just bukak my friendster and facebook.

hugs and besos

1 comment:

Shopping Cabin said...

hi..jom jenguk2 blog saya..ada baju chomel dan menarik. oh and it's cheap too!!
http://shoppingcabin.blogspot.com